Nestlé centrála

Nestlé centrála
James Whittingham

James Whittingham

Head of the Sugar Business Unit

„Rád chodím do kanceláře před osmou, abych se mohl připravit a lépe si naplánovat nadcházející den.“

Poznej Jamese

Do Nestlé jsem přišel v roce 2005. Působil jsem hlavně v komerční sféře – jako obchodní zástupce, marketér či manažer pro klíčové zákazníky v prodeji. Hodně jsem cestoval a měnil místo pobytu. Pracoval jsem v Belgii, Británii nebo ve Švýcarsku. Nakonec jsem dorazil do Prahy. Jsem tu zodpovědný za marketing a vystavení našich značek na českém a slovenském trhu. Mám na starosti hlavně značky bonbónů, tedy JOJO, BONPARI nebo třeba Hašlerky. Se svým týmem připravujeme nové strategie a neustále vymýšlíme způsoby, jak zaujmout spotřebitele.

Helena Veselá

Helena Veselá

Brand Manager

„Naše práce není jen o papírování. Produkty opravdu ochutnáváme a ladíme.“

Poznej Helenu

Když jsem nastoupila do Nestlé, měla jsem o Maggi a souvisejících produktech stejnou představu jako většina českého a slovenského trhu. Tedy, že se jedná o produkt nezdravý a obsahující látky, které nechci na svém jídelníčku. Když jsem se s produktem seznámila blíž, zjistila jsem, že to tak není. Rozhodla jsem se Maggi – ikonické retro značce – pomoct. To je vlastně to, co mě nejvíc baví – měnit zaběhlé způsoby, jakými lidé o věcech uvažují.

Pavel Moravec

Pavel Moravec

Vedoucí IS/IT

„Informační technologie a byznys jsou dnes propojené a v podstatě mezi nimi nejsou pevné hranice.“

Poznej Pavla

Do Nestlé jsem nastoupil ještě při studiu, před dvanácti lety. Začínal jsem v logistice a postupně přešel k informačním technologiím. Mít humanitní obor je dnes v IT zajímavá průprava a rozhodně nevěřím nějakým proklamacím, že vysoké školy produkují příliš mnoho humanitních absolventů. Můj tým tvoří asi 40 lidí a kromě pevného jádra s formálním IT vzděláním v něm můžeme najít dvě třetiny lidí, kteří mají na starosti podporu jednotlivých oddílů byznysu - a spousta z nich pochází z humanitních oborů. Informační technologie a byznys jsou dnes propojené a v podstatě mezi nimi nejsou pevné hranice. 

Katka Pokorná

Katka Pokorná

E-commerce Trainee

„V Nestlé mě hodili do vody, ale celou dobu jsem věděla, že neplavu sama.“

Poznej Katku

Momentálně jsem v Nestlé necelý rok. Studuji na VŠE a s firmou jsem se setkala na akci

Big Step, pořádanou Aliance pro mladé, díky které mohou studenti nahlédnout do velkých firem a zjistit, co jim mohou nabídnout. Nestlé na akci prezentovalo Nespresso. Přiznám se, že nejsem fanynka kávy, ale dala jsem se do řeči s několika tehdejšími trainees a objevila svět Nestlé cukrovinek. Jako milovnici všeho sladkého mě to oslovilo a přihlásila jsem se na pozici, kterou nyní zastávám.

Honza Vokoun

Honza Vokoun

Sales Manager

„V Nestlé jsem patnáct let a každý den se něco učím. Jsem za to vděčný.“

Poznej Honzu

V Nestlé jsem začínal před patnácti lety jako obchodní zástupce. Za tu dobu jsem toho stihl docela dost, pracoval jsem jako vedoucí prodeje, dělal jsem manažera pro klíčové zákazníky, v Anglii jsem pracoval coby člen mezinárodního týmu. Teď je ze mě vedoucí prodejních týmů, starám se o lidi, kteří pracují v terénu mimo centrálu. Dohromady jich je téměř stovka. Svoje lidi sice nevidím každý den, nic to ale nemění na tom, že jsme skvělá parta, která se ráda sejde na pivo. 

Michaela Illíková

Michaela Illíková

Nespresso Coffee Ambasador

„Získala jsem hodně znalostí o kávě a opravdu jsem se naučila ji milovat“

Poznej Míšu

Do Nespressa jsem se dostala někdy před deseti lety, kdy jsem s tehdejším ředitelem vedla a budovala Nespresso Butik v Pařížské ulici. Rozjíždění butiku obnášelo úplně vše, marketing, organizace zřizování skladů, realizaci webových stránek s prodejem a řadu dalších úkolů. Když jsem do Nespressa přišla, brala jsem to jako výzvu a to se určitě v dobrém naplnilo. Kromě všech povinností se časem taky vynořila potřeba školit lidi. To mě lákalo, a tak jsem začala vzdělávat sama sebe. Získala jsem hodně znalostí o kávě a opravdu jsem se naučila ji milovat. Jako coffee ambassador mám teď možnost své znalosti a nadšení předávat taky ostatním.

Výsledky pro